RAR Imobiliária

Consisting of a total area of 100m2, the projected consisted of the adaptation of the service areas and changing rooms of the main house into four new offices, a meeting room and a pantry which would be used by the new working areas. The main challenge presented to design factory* was that of dividing the space in a way in which they could exploit the entry points of natural light which were very few and limited due to the pre-existing dimensions. The old chiller room was transformed into a meeting room with a sizeable skylight which engulfs the whole area in natural light. As a result, design factory* was capable of creating more offices for the company, making the most of the underutilized space.

Ficha técnica
  • Ano: 2009
  • Area de intervenção:100m2
  • Local: Porto